Názor naší členky - možná stojí za úvahu

15.10.2013 13:37

Je dobré, když sami členové přijdou s nápady jak dále náš spolek rozvíjet a spravovat. Jednou takovou členkou je i paní E.L. z Janova Dolu. Mail, který napsala určitě stojí za zamyšlení a část z něj zde uveřejňujeme:

Dobrý den,
jsem členkou Společenství teprve krátkou dobu, sleduji na stránkách Společenství zprávy o pořádaných i připravovaných akcích  a z mého pohledu musím říci, že se mi tyto stránky líbí. Kdo má zkušenost z pořádáním čehokoliv pro lidi, má radost z podařené akce, ale také vyslechne, co vše bylo špatně. Patří to  k věci a zároveň to přinese i poučení, čeho se napříště vyvarovat.
Protože neustále zápasím s časem a nemohu se většiny setkání zúčastnit, i když bych hrozně ráda, tak k Náhlovské oslavě Horních vsí, kterou navštěvuji se svojí dcerou a švagrovou,  vyslovuji uznání všem, kteří ji připravují a starají se o spokojenost přítomných...
... Pro posílení rozpočtu bychom mohli vymyslet způsob prodeje upomínkových předmětů nebo nějak podobně, ale jen to "vymyslet", snad se to podaří. 
Děkujeme za názor, celý text mailu je možné získat od předsedkyně spolku paní Lenky Špačkové
 
- SHMRO -